Търсят 40 монтажници, учители и инженер в Хасковско

Хасково

40 свободни места за монтажници на автомобилни кабелни инсталации са обявени за Хасково и Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят още инженер по хидромелиоративно строителство – оператор на язовир, работник по поддръжка на язовирите, учител в детска градина, учител по борба свободен стил, монтьор на водопроводни тръби, двама продавачи, шофьор на лек автомобил до 9 места за доставка на храна по адреси, шофьор на камион за международни превози, шлосер, готвач, ръководител по информационни и комуникационни технологии, експедитор на стоки и товари.

В Димитровград има и места за шивач, служител на бензиностанция, шестима консултанти в продажбите. В Харманли се търси продавач.

2 коментара

  • Защо в РУО е обявено учителското масто по борба, а за учител в детска градина не е? Пак ли ще назначат техен човек или пенсионер,както го правят винаги?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.