Хасково

Просяци изкарват по 25 лева на ден, пътуват с такси

Ангел (в дясно)

Ангел (в дясно)

Между 5 и 25 лева на ден изкарват мургавите просяци, обикалящи из центъра в Хасково, похвалиха се пред Haskovo.info малчуганите. Оказва се, че фразата „бате дай 20 стотинки“ е доста печеливша.

Добре познатите на хасковлии роми най-често могат да бъдат засечени по паркингите в града. Там те умело любезничат с минувачите, молейки ги за стотинки. „По двайсет, по трийсет и стават пет лева„, разказа с усмивка малкият Ангел. „До обяд сме на училище и след това идваме тук на центъра“, допълни седмокласникът, който е категоричен, че умее да оцелява в бранша си.

Бисер Караджов

Бисер Караджов

Ангел има няколко помагачи, които също знаят как да припечелят някоя и друга стотинка. „Всеки ден си изкарваме поне по 5- 10 лева„, разказаха децата. По думите им има дни, в които оборотът им надвишава 20 лева.

„Парите си ги харчим за ядене през деня и вечер ходим по интернет зали.Там играем игри, чатим в скайп, а вечер гледаме секс“, похвалиха се мургавите малчугани. След дългия и изморителен ден те имат навика да се прибират у дома с такси. На таксиметровия шофьор Бисер Караджов често му се налага да ги кара по домовете им вечер без да подозира, че има дни, в които оборотът на невръстните роми е по-голям от неговия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.03.2010 16:16 16:16

tova sa moite momcheta we -ali , apostol , angel si4kite gi znam haha

Back to top button