Хасково

Хасковските воеводи минаха към новото ВМРО-НИЕ

ВМРО Хасково мина към ВМРО-НИЕХасковската структура на ВМРО преминава към новата партия МВРО-НИЕ, съобщиха на пресконференция днес от ръководството. Решението е взето на заседание на 17 март. ВМРО-НИЕ е политическа структура, създадена от кръга около пловдивския кмет Славчо Атанасов, който не успя да се пребори с Красимир Каракачанов за лидерското място в партията.

Като основни причини за напускането на ВМРО-БНД хасковските воеводи посочиха слабата организационна работа на настоящото ръководство и лошата политика по време на последните парламентарни избори, когато партията остана без представителство в парламента.

Декларации за преминаване в новата партия вече са изготвили и структурите в Харманли и Ивайловград. В Свиленград вероятно ще останат във ВМРО-БНД, защото ръководството на структурата там са привърженици на Каракачанов, коментираха хасковските воеводи.

За местните избори догодина хасковската структура на ВМРО, която има близо 400 членове, си поставя като цел вкарването на поне двама съветници в общинския съвет. На национално ниво новата партия ще се бори за представителство в парламента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button