Хасково

Подпалиха гаража на хасковски ексдепутат от Атака

ПожарътДжип „Тойота“ и мотор „Хонда VTX“, собственост на бившия хасковски депутат от „Атака“ Георги Димитров изгоряха при пожар рано тази сутрин.

Около 4:00 часа  силен взрив на бул. „Илинден“ 113 разтърсил гаража на екснародния представител и съседните къщи. „Събудих се. Опитах се да гася пламъците, но повторна детонация ме изхвърли„, разказа пред Haskovo.info Георги Димиторов. Съседи извикали пожарна. 3 автомобила са се включили в гасенето на пламъците.

Според Димитров палежът е умишлен. Подпалвачът се е прехвърли през входната врата и през прозореца на гаража е залял помещението със запалителна течност.

Георги Димитров

Георги Димитров

По-късно на покрива на гаража е намерена туба, която ще бъде изследвана за остатъци от нафта или бензин. Пред входната врата е намерена шапка с косми, които ще помогнат на полицаите да открият извършителя, допълни Димитров. 

Той е категоричен, че палежът е насочен срещу него, тъй като в момента участва дейно в подготовката на нова партия, която ще обедини недоволните от политиката на „Атака“.

 

Изгорелият джип

Изгорелият джип

Шапката пред вратата

Шапката пред вратата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jhj
jhj
22.03.2010 12:52 12:52

xaxaxa

бай иван
бай иван
22.03.2010 15:35 15:35

това говедо какво си въобразява -че е политик ли ,да се захване да работи а не да политиканствува,не мотора а гащите му да запалят

americankata
americankata
22.03.2010 18:25 18:25

ei , durt komunqga, nauchi se da govorish purvo bulgarski , posle komentirai

Back to top button