Хасково

Протестиращите затвориха булеварди и кръстовища в Хасково

Антиправителствен протест се проведе тази вечер в Хасково.

След като в събота и неделя протести нямаше, тази вечер недоволни от управлението отново се събраха на площад „Свобода“. Тодор Топалов заяви, че новите социално-икономически мерки, обявени днес, за които са заделени над 1 млрд. лв., означавали че управляващите се готвят за предсрочни избори, а с парите щели да купуват гласове. Той се обяви в подкрепа на започналия днес протест на занаятчиите, които искат запазване на дървените къщички в центъра на Хасково и се обяви в подкрепа на бизнеса.

След това протестиращите направиха шествие, което премина с викове „Оставка“ и „Мафията, вън“ пред общината и съда. След това колоната продължи по затворения булевард „България“ към зеленчуковия пазар и по булевард „Съединение“ стигна до кръстовището с булевард „Раковски“. То беше затворено за няколко минути. Шествието завърши на площад „Свобода“. За четвъртък се организира нов голям протест с искане за оставките на правителството и главния прокурор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Марио
Марио
27.07.2020 23:01 23:01

Що толкова рехав протест в Хасково? Да не би да излиза, че в Хасково няма нито мотивирани, нито примати?

💐
💐
28.07.2020 1:06 1:06

Шиши и Тиквата си хвърлиха китките.

Някой
Някой
28.07.2020 9:30 9:30

Най-големите „таратайки “ на Хасково като гледам снимките са там. Пияниците и алкохолиците които по-цял ден се мотаят в центъра и пият алкохол в парковете. Сигурно и някакъв лев им дават.

Жорката
Жорката
28.07.2020 12:07 12:07

Най-откънатите са на протеста спор няма

Смешницо
Смешницо
25.08.2020 10:21 10:21

Добро утро! Смешен „протест“… Блокирали кръстовища в 20.00, когато в Хасково няма жива душа по улиците… Откъсани, че и отгоре…

Back to top button