Хасково

Малката Йоана спешно се нуждае от средства за лечение в Турция

Малката Йоана от Хасково се нуждае спешно от средства за лечение в клиника в Турция.

Тя е диагностицирана с ембрионален рабдомиосарком. Преди няколко месеца родителите й забелязват, че едното ѝ краче е по-късо от другото. Веднага започнали изследвания и така се стига до заключението, че Йоанка има киста на крачето, която притиска кръвоносен съд и това спира растежа му.

Зов

След забавяне заради епидемията от коронавируса е извършена операция в Пирогов, която е преминала успешно. Но изследванията показали, че детето е със злокачествена форма на тумор.

Надежда за Йоанка са дали от болница Liv Hospital в Истанбул. Там обаче една вливка от химиотерапията е 10 000 евро – сума непосилна за родителите й, които се обръщат с молба за помощ.

Вече започна благотворителна кампания за събиране на средства за детето – „Благотворителен базар в помощ на Йоана“ и „Да помогнем на Йоана“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button