Спорт

6 медала за „АидаНет вадо-рю“ от националното по карате

Фариз, Тенчо, Гюрхан и Красимира ЯнковаС 6 медала се завърнаха възпитаниците на хасковския клуб „АидаНет вадо-рю“ от националното първенство по карате за мъже и жени. Състезанието се проведе през уикенда в столицата с участието на 92-ма каратисти от 17 клуба в страната.

Фариз Сербест, Тенчо Тенев и Гюрхан Шабан грабнаха златото в отборната надпревара на „ката“ при мъжете. В същата дисциплина при жените представителките на „АидаНет вадо-рю“ Златка Куртева, Деница Павлова и Виолета Дерменджиева се класираха трети.

В индивидуалните състезания сребро за хасковския клуб завоюва Виолета Дерменджиева на „кумите“ в категория 50 кг, а съотборничката й Красимира Янкова спечели два бронза – на „ката“ и „кумите“ при 61-килограмовите.

Отличното представяне на 7-те каратисти от „АидаНет вадо-рю“ допълни Фариз Себрест, който добави още един бронзов медал на „ката“ към богатата си колекция от медали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button