Хасково

Четирима ранени при катастрофа до изхода на Хасково за Харманли

Пикап Форд и тир катастрофираха тази вечер на булевард „Съединение“ до изхода на Хасково за Харманли.

Товарният автомобил е завивал към паркинг, когато в него отзад се е ударил пикапът, в който са пътували общо петима души. Четирима от тях са откарани в Спешно отделение на хасковската болница – две момичета на 15 и 19 г., жена на 39 г. и шофьорът на 44 г. Те са от село Криво поле и са отивали на сватба в село Динево.

Катастрофа

Пътник в пикапа разказа пред Haskovo.info, че са подавали светлинен сигнал на тира, който обаче продължил да завива. Шофьорът на камиона пък заяви, че Фордът е бил много засилен.

Заради катастрофата едното платно на булеварда беше затворено за движение. От полицията изясняват причините за произшествието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ROMANIAN TRUCK DRIVER
ROMANIAN TRUCK DRIVER
29.07.2020 7:02 7:02

Тираджията толкова ли го е домързяло да си обърне като бял чпвек на кръгово ( КОЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ТАКЪВ ТИП МИСТЕРИОЗНИ СЛУЧАИ) НО нее…ние сме тарикати, лисици и професионалисти..как така ще минем през кръговото което е на има няма 400-500 МЕТРА, като има НЕУДОБЕН ПО ДЯВОЛИТЕ ЗАВОЙ КОЙТО МОЖЕ ДА ЗАСТРАШИ ДРУГИТЕ ХОРА ПО ПЪТЯ.
Е „шофьорчета“..уш сте с много години стаж но според действията ви качили не сте се качвали никога през живота ви….или просто притежавате жестокия синдром на ТЕЖКАТА ПЕДЕРАСТИЯ !!!

Марата
Марата
29.07.2020 7:56 7:56

Дори някои да греши ,трябва ли да се следва неговия пример?

🐴
🐴
29.07.2020 8:27 8:27

Сватбарчето е взело шофьорската си книжка с духане.

Анонимен
Анонимен
29.07.2020 12:22 12:22

Значи подали светлинен сигнал и той какво да направи, да хвръкне? Що не спряхте бе?

Back to top button