Хасково

Двама от ПГТ станаха мениджъри за един ден

Тинко и Тодор

Тинко и Тодор

Двама ученици от хасковската Професионална гимназия по туризъм станаха мениджъри за един ден в хипермаркет за техника. Единадесетокласниците Тинко Сидеров и Тодор Киряков получиха възможността да станат част от инициативата на фондация „Джуниър Ачийвмънт“, която се провежда за девета поредна година. 

За да ги въведе в работата мениджърът на хипермаркета за техника им връчи 10-те златни плавила за обслужване на клиентите. В тях е записано, че клиентът е най-важният човек в магазина.

Георги Тенев

Тинко и Георги Тенев

„Опитът, който натрупах днес ми дава добра възможност да се изявя в моята професия“, разказа пред Haskovo.info Тинко Сидеров, който учи в специалност „Търговия“. Въпреки притеснението си и новото работно мястото той заедно със съученика си Тодор успяха да реализират първите си две продажби – лаптоп и пералня.

„Момчетата са млади, надъхани и имат стимул за работа“, каза истинският мениджър на магазина Георги Тенев. Той постави оценка 5 по шестобалната система на двете момечта и бе категоричен, че един ден ако решат ще имат възможността да работят в търговската верига.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button