Хасково

4 управители на шивашки цехове изгърмяха след проверка

Шивачки2005 спортни екипа и 800 заготовки носещи лого на търговски марки иззеха полицаи при проверка на товарен автомобил „Мерцедес“, съобщават от Областната дирекция на МВР. 41-годишният шофьор на возилото, който е пътувал към София, е спрян на главен път Е80 в село Клокотница.

В колата, управлявана от хасковлията, са пътували още двама мъже от града на 25 и 36 години. Оказало се, че тримата нарушители са управители на фирми за производство на облекло. При проверката полицейските служители са открили 1895 броя спортни облекла с лого и надпис на известна търговска марка. Мъжете са предали текстилната стока доброволно.

В последствие е проверен и адрес на улица „Каменна“ в Хасково, за който полицаите са имали съмнение, че работи като производствен шивашки цех. Констатирано е, че там има регистрирана фирма, собственост на 47-годишен хасковлия. От цеха са иззети още 800 заготовки с надпис и 110 броя спортни екипи, носещи логото на известни марки без разрешение на правопритежателя.

Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Petrov
Petrov
23.03.2010 21:33 21:33

za6to sa anonimni neka vsi4ki da znaqt kak zabogatqvat ne4esno s dalaveri bliski do DPS hora bez elementarno obrazovanie

sssss
sssss
25.03.2010 19:13 19:13

petrov ti si ne6tasten, ograni4en i zakarmql ba6ibuzuk

Back to top button