Борисов се срещна инкогнито край Хасково с кметове, излъчи срещата във Фейсбук – ВИДЕО

Регион

Премиерът Бойко Борисов се разходи инкогнито из Хасковска област и излъчи обиколката си на живо във Фейсбук. Маршрутът започна по трасето на строящия се газопровод от Гърция в района на село Узунджово и стигна до землището на село Манастир.

В колата с Борисов беше и енергийният министър Теменужка Петкова, която обясняваше подробности за строителството. Във втори лайв Борисов бе посрещнат край тръбите от няколко от кметовете на общини в Хасковско и обласният координатор на партия ГЕРБ Делян Добрев.

Бойко Борисов

Кметовете на Свиленград, Любимец и Симеоновград докладваха, че от снощи имат вода, а днес продължава раздаването на бутилирана вода на населението. Водата беше спряна в близо 50 населени места заради еко катастрофата по долното течение на Марица след като стадо крави умря след водопой в канал, идващ от торовия завод и вливащ се в реката.

Въпреки че водата е пусната, тя е забранена за пиене, преди да бъде изследвана от РЗИ при краен потребител. Борисов разпореди ако бутилираната вода не стига, да се осигури още.

Кметът на Симеоновград Милена Рангелова попита Борисов дали ще продължи програмата за саниране за малките общини. Премиерът отговори, че тази тема може да бъде повдигната едва след като премине кризата с коронавируса. Рангелова попита и за пречиствателните станции за питейна вода заради големия проблем с мангана във водата на Симеоновград. Борисов отговори, че има пари и трябва да се правят проекти.

За срещата не беше съобщено предварително. Част от кметовете коментираха пред Haskovo.info, че са били уведомени за нея половин час по-рано.

11 коментара

  • Защо половин час по- рано.Трябваше да е организирано с цветя ,музика и радостни викове. Хората го обичат и искат да го приветстват и аплодират.

  • Крадецът от Банкя толкова го е страх от гражданите, че срещите му са вече инкогнито.

    • Саниране в малки общини А в Хасково какво става?Наш блок в 1–а група!Обещаха преди 4 години че следваща година ще го санират!!!!Блока се руши и на никой не му пука!!!Сигурно вече го отбелязали като саниран а парите отишли при крадци и „„ усвоители„„ КРАДЦИ!!!!

    • ЩОТО СА НА ЯСЛА. АКО ТРЯБВА КАТО ПРЕМИЕРА ДА СЕ ИЗКАЖА – ЗА НИКЪВ ПКУР НЕ СТАВАТ. И ЧАКАТ НА ХРАНИЛКА

    • Всички които са се навързали и оплели като свински черва и на ясла защо не ги качи всички на отговорни постове и минат през селата да видят в какво състояние са селата след толкова асфалтиране и саниране

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.