Спорт

Харманлиец в десятката на диск в Арл

Росен КарамфиловХарманлийският лекоатлет Росен Карамфилов се класира седми на диск на турнира за Европейската купа по зимни хвърляния, чийто домакин бе френския град Арл. Студентът от НСА, който се състезава при младежите до 23 години, записа най-добър резултат 55.35 метра и влезе в десятката на престижното състезание. 

Младата надежда на харманлийския клуб „Хеброс“ Григория Нанева се нареди 12-та в хвърлянето на диск при девойките. Бронзовата медалистка от Балканиадата в Гърция постигна 45.04 метра в най-добрия си опит в сектора. 

Haskovo.info припомня, че Росен Карамфилов и Григория Нанева бяха сред тримата атлети, избрани да представят страната ни в 10-тото юбилейно издание на турнира. Те са били поздравени за доброто си представяне от президента на федерацията ни по лека атлетика Добромир Карамаринов, който бе сред делегатите в Арл.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
......
......
29.03.2010 23:17 23:17

LEVANT AVRAMOV E NAI OTKASANIQ TRENIOR I NE6TASTNIK

...
...
31.03.2010 14:59 14:59

Levent avramov e nai sme6niq trenior i al4en za pari

Back to top button