Хасково

НАП продава генератор и автомобили на длъжници

Генератор за производство на електрическа енергия обявява на търг Националната агенция за приходите, съобщават от офиса в Хасково.

Продажбата се организира от публичните изпълнители във Враца, но машината се намира в Димитровград. Параметрите й са 500 kW, с руски корабен двигател, 12 цилиндри и гориво – дизел. Първоначалната цена е 35 000 лева.

Също през лятото ще бъдат предложени за продажба леки автомобили, чиито търгове са организирани от дирекция „Събиране“ в Хасково. „Мерцедес C320“ е 12-годишен и е с начална цена 22 900 лв. „БМВ 530d“ от 2001 година е оценен на 3 000 лв. 8-годишно „Ауди A6“ пък се предлага за 15 000 лв. и се нуждае от ремонт.

13 търга са реализирани през първото полугодие на 2020 г. от НАП Хасково, след като провеждането им и образуването на нови изпълнителни дела, бяха временно спрени в условията на извънредно положение заради COVID-19. Събрани са 68 000 лв. стари задължения чрез продажби на активи.

От офиса на НАП в Хасково апелират при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се налага принудително събиране на дължими суми към бюджета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button