Протестиращите отново затвориха улици и булеварди в Хасково – ВИДЕО

Хасково

Протестно шествие се проведе тази вечер по централни булеварди на Хасково.

Недоволните от управлението на страната по традиция се събраха на площад „Свобода“. Формалният организатор Тодор Топалов заяви, че протестите ще продължат до оставката на това правителство и на главния прокурор. Той допълни, че неговата цел е детето му да живее в една по-добра държава.

Междувременно Добромира Тодорова заяви, че протестът на занаятчиите се прекратява. Вече имало разбирателство с общината за исканията им и в Хасково ще има улица на занаятите.

Протест

С викове „Оставка“ и „Мафията, вън“ протестиращите се отправиха на шествие, което затвори булевардите „България“ и „Съединение“ при кръстовището на зеленчуковия пазар, където хората блокираха движението за няколко минути. Същото последва и на кръстовището на булевардите „Съединение“ и „Раковски“. Отново имаше протестиращи и от съседни градове.

Протест

След това всички се отправиха по булевард „Раковски“ в посока изхода за Димитровград и обратно. Беше пропускан градският транспорт.

Снимки: Хаиг Карекинян

 

7 коментара

  • Догодина когато има избори един глас сигурно ще върви 200лв. И познайте коя партия ще раздава парите и то в циганската махала.

  • Aз само не разбирам. как причиняването на дискомфорт на шофьорите в Хасково, по някакъв начин се предполага, че би трябвало да притесни Бат Бойко и той да се трогне от цялата тая работа?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.