Регион

20-годишна дрогирана шофьорка е арестувана след катастрофата край Сърница

20-годишна шофьорка е задържана след вчерашната катастрофа край село Сърница, за която Haskovo.info писа. Според тестовете тя е употребила кокаин и амфетамин.

От полицията съобщават, че инцидентът е станал около 9:30 часа. Жената от Сърница е шофирала джип Фолксваген, навлязла е в насрещното платно и е блъснала товарен автомобил Форд, управляван от 44-годишен мъж от същото село. От удара товарният автомобил се е забил в крайпътна канавка.

След катастрофата младата шофьорка е била в силен стрес, прегледана е в хасковската болница и е освободена за домашно лечение. Водачът на товарния автомобил е с натъртване в областта на гърдите и левия крак. Пътуващите във Форда 78-годишен мъж от Сърница е с контузия на гръден кош, а 55-годишен мъж от София е с разкъсно-контузна рана на носа. Пострадала е и пътничка в джипа – 27-годишна от село Текето, която е с натъртване в областта на гърдите и хематом на лявата мишница. Всички пострадали са прегледани в Спешно отделение на хасковската болница и са освободени за домашна лечение, без опасност за живота.

Двамата водачи са изпробвани за алкохол, като пробите им са отрицателни. При извършена проверка за употреба на наркотични вещества обаче при 20-годишната жена е отчетена употреба на кокаин и амфетамин. Взети са кръвни проби и на двамата водачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аноним
Аноним
01.08.2020 22:33 22:33

Затвор за тази дама!!!!

Никой
Никой
01.08.2020 22:35 22:35

Как е възможно да я пускат у дома бе вие нормални ли сте и на всичкото от горе се гаври във социалните мрежи…

Back to top button