Хасково

Шефът на Спешно без подчинени, лекарите от другите отделения дежурят

Спешно отделениеОт 1 април шефът на Спешното д-р Димитър Кючуков ще остане единственият лекар в отделението, съобщи за Haskovo.info управителят на Многопрофилната болница д-р Тодор Пандов.

По думите му това не е новина и месеци наред в отделението са работели едва двама лекари. Единият от тях обаче е заявил желанието си да напусне работа. „За да се справим със ситуацията колегите от другите отделения ще продължат да дават дежурства„, обаяни д-р Пандов. Той допълни, че за това те получават по около 80 лева

Haskovo.info припомня, че  7 специалисти от хасковското Спешно отделение са напуснали през последните 3 години, за да си търсят по-добре платена работа в Пловдив и София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
desi
desi
24.03.2010 14:11 14:11

v skoro vreme nyama da oatane i edno med lice v mbal haskovo zaradi lo6ite usloviya na trud i niskoto zapla6tane

lekar
lekar
24.03.2010 17:30 17:30

Shopov,a sega i Pandov sa 90% ot prichinite za tova,che si trugnahme.Sushtata situacia shte posledva i v bolnichnite otdelemia-skoro haskovlii shte hodiat da se lekuvat drugade,kakto vurvi,nai blizo e Dimitrovgrad i Harmanli. V haskovo shte ostane medic.centur na Ivan Ivanov i kompania da si praviat pari.No…vseki grad si zaslujava upravnicite !

Back to top button