Хасково

На Благовец момиче от Хасково слага 7-ма дупка на ухото

малката МимиДесетки клиенти ще посрещнат днес козметичните салони в града. Както всяка година така и тази 25 март се оказа най-препочитаният ден за слагане на обеци. Според народното поверие на Благовец раните зарастват бързо.

Първата хасковлийка, която тази сутрин се сдоби с нови обеци, бе малката Мими. Едва дочакала да се събуди, майка й Наташа я доведе в едно от най-известните студия в града, за да й продупчат ушите.

Мими е на година и половина. Родителите й са чакали специално днешния ден, за да й сложат обеци.

Мими с майка си НаташаГеройски, почти без сълзи премина процедурата по продупчването на ушите на Мими. Работещите в козметичния салон си пожелаха и останалите клиенти днес да са толкова спокойни

Те разказаха пред Haskovo.info, че 90% от запазилите час на Благовец са деца. Сред бъдещите клиенти е и 15-годишна седмокласничка, която иска седма дупка на ухото си.

Тази година продупчването на ушите в Хасково струва с 2-3 лева по-скъпо – между 12 и 14 лева. Желаещите могат да избират между 30-тина вида обеци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button