Регион

Осъдиха полицай за домови кражби в Хасково и Димитровград

1 г. условно с 3 г. изпитателен срок получи след споразумение от Димитровградския районен съд 31-годишният полицай от Пазарджик Атанас Николов, съобщават от прокуратурата.

Той е признат за виновен в кражба на златен синджир за 609 лв. от апартамент в Хасково и на 10 лв. от жилище в Димитровград, извършени през октомври миналата година. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване и протест.

Haskovo.info припомня, че Николов беше арестуван при опит за бягство от апартамента на улица „3 март“ в Димитровград. Собственичката на жилището го заварила вътре и го заключила. Полицаят започнал да слиза от терасите на 3 етаж, скочил и си счупил левия крак. Мярката му за неотклнение беше гледана в Ортопедично отделение на МБАЛ – Хасково. Мъжът е имал финансови затруднения заради кредити от близо 50 000 лв. Той имал две деца. Предполага се, че е имал съучастник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
03.08.2020 17:32 17:32

Бахчеванов колко умно гледа! Много си обича работата г-н Следователя!

Back to top button