Хасково

Строят 32 нови жилищни сгради в Хасковско

Строителството на 32 нови жилищни сгради е започнало през първите шест месеца на годината в Хасковска област, сочат данните на Националния статистически институт.

Те са за 93 жилища с площ 11 912 квадратни метра. Строят се и 42 други сгради с площ 41 031 квадратни метра.

За сравнение на пологодието през миналата година беше започнало строителството на 40 жилищни сгради за 82 жилища и на 56 други сгради.

Само за второто тримесечие на тази година са издадени 27 разрешителни за строеж на нови сгради за 41 жилища и на 38 други сгради.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш Хасковлия
Бивш Хасковлия
04.08.2020 12:39 12:39

За кой се строят за младите семейства с цел подпомагане за бедните хора който нямат доходи или за някой местен бизнесмен да забогатее още малко Че не му стигат парите за новото порше или яхта или страшно луксозен имот за какво са ви всичките тези пари ще умрете един ден и шепа хора ще знаят за вас. Или никой поздрави на корумпирания ви кмет .

Istinata
Istinata
05.08.2020 6:41 6:41

Германия, Лондон и в краен случай Варна. За 4 години на запад за квартира един.. е дал колко 100 хил., късно е либе за китка, не знаем в хасково, но ББ ви каза, проста кърджалийска пу*ка. Писна ни неграмотни и необразовсни горе да ни управляват. Тъй като съм средно интелигентен човек гледам TV (snoshti) 7/8 i im se vazhishtavam na gosti jurnalisti ot Francis i drugite mladi jurnalisti. Obarkaha se neshtata, no moje da e za hubavo, zashtoto navan se nauciha na mnogo neshta – na trud, disciplina, red, bedna vi e fantaziata mili Balgari i balgarski grazhdani. Vse taq vece na roditeli im e vece. Prodavat i ot tozi raun napuskat… A haskovo ne e tova, koeto beshe predi 1989. Evropeyski grad, no vece ne e, a i rabota, biznes, ne stava…

Анонимен, нерегистриран
Анонимен, нерегистриран
05.08.2020 6:45 6:45

Има си хора. Родопчаните. Те работят в поделения, в и к, енерго, общини.. Живи и здрави. Лека и спорна работа. Сполука на всички за пожеланията и да се намирате по света и у нас и в България.

LUCIFER
LUCIFER
05.08.2020 7:49 7:49

ПРАНЕ НА ПАРИ… ОТНОВО…
И КОЙ ЩЕ ЖИВЕЕ ТАМ???
ХОРА НЯМА В ТОЯ ГРАД…. ПРАЗНИ БЛОКОВЕ И КООПЕРАЦИИ АМА НЕ… ЩЕ ХАРЧИМ ПАРИ ЗА ДА СЕ ЛЪЖЕМ ЧЕ ВСИЧКО Е ОК И ХАСКОВО СЕ РАЗВИВА….
ЛОШОТО Е ЧЕ И УЛУЧНИТЕ КУЧЕТА НЯМА ДА ВИ ПОВЯРВАТ….. А ТЕ СА МНОГО

Анонимен
Анонимен
01.09.2020 16:44 16:44

A V OBSHTINSKITE JILISHTA DOKOGA SHTE JIVEIAT HORA S VRASKI i VISOKI NO UKRITI DOHODI>>DOKOGA…. be obshtinski slujiteli…cial grad znae samo vie ne znaete…mnogo iasno che kogato niakoi si vzima zaplatata pod masata cial jivot vinagi po dokumenti shte e socialno slab…

Back to top button