Регион

Осъдиха турските шофьори, отказали да влязат в паркинга на летище „Узунджово“

Двамата турски шофьори на камиони, които в края на юли бяха арестувани за това, че отказаха да влязат на буферния паркинг на бившето летище „Узунджово“ вече са осъдени, съобщават от прокуратурата.

Както Haskovo.info писа, 47-годишният от тях беше задържан на автомагистрала „Марица“ до пътен възел „Димитровград“. Той не се подчинил на пътните полицаи и спрял камиона си напречно на пътните платна, като за кратко възпрепятствал движението. След споразумение той е получил от Димитровградския районен съд 6 месеца условно с 3 г. изпитателен срок.

Другият задържан е на 30 г. Той беше спрял с камиона си на автобусната спирка до разклона за село Крепост и също отказа да продължи към паркинга. Шофьорът не показа и личните си документи на полицаите. Отново след споразумение той е глобен с 2 000 лв.

Определенията на съда са окончателни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button