Хасково

Фолксваген помете учебна кола на бул. „Васил Левски“

КатастрофаУчебен автомобил „Опел Астра“ и „Фолксваген Голф“ се удариха на кръстовището между бул. „Васил Левски“ и ул. „Единство“ в Хасково. Инцидентът стана около 16:30 часа днес.

„Фолксваген“-ът идвал от Цигарена Фабрика към кв. „Орфей“. На кръстовището зад Математическата гимназия шофьорът му видял, че светофара свети жълто. „Реших, че ще мина и натиснах педала на газта„, разказа през Haskovo.info той. 

В същото време на зелен светофар на ул. „Единство“ тръгнал учебния „Опел“. „Видях, че ще се ударим във Фолксваген-а и натиснах спирачката, но въпреки всичко не успяхме да предотвратим катастрофата“, разказа инструкторът.

Зад волана на учебната кола бе 18-годишният Хасан Касим, който от притеснение дори не слезе от автомобила и не махна предпазния колан. „Голям урок получи днес Хасан, ще го помни цял живот„, каза с усмивка инструкторът му.

При инцидента няма пострадали. Фолксваген-ът е с одраскан заден калник, а Опел-ът остана без предна броня.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.03.2010 18:58 18:58

may ne e samo bronya -kato gledam ima i masaltse pod kolata

Back to top button