Хасково

Дете и двама мотоциклетисти ранени при катастрофи

Катастрофата в Хасково28-годишен мотоциклетист от Симеоновград е с фрактура на лицеви кости и счупена раменна кост след катастрофа, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Инцидентът е станал в Хасково на кръстовището между бул. „Съединение“ и ул. „Хаджи Димитър“.

Около 19:20 часа снощи пострадалият е бил блъснат от неизвестен засега извършител, който му е отнел предимството. Мотоциклетистът е настанен в Хирургичното отделение на хасковската болница. Опасност за живота му няма. Работата по случая продължава. 

МестопроизшествиетоПри друг инцидент в Свиленград пострада 18-годишен мотоциклетист. Той е бил блъснат от „Ситроен“, управляван от 57-годишен гръцки гражданин.

Инцидентът е станал на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Максим Горки“ около 21:00 часа снощи. Младежът се е движел по главния път, а гръцкият гражданин не е  спрял на знак „Стоп“ и му е отнел предимството, уточняват от полицията. 

Младият свиленградчанин е със съмнения за фрактура на десен глезен.

С контузна рана на главата е 6-годишно момче след пътен инцидент. Вчера около 19 часа на улица „Чучулига“ в Хасково детето внезапно е изскочило на пътното платно и се е ударило в дясната странична част на преминаващия лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от 32-годишен мъж от града. Момчето е прегледано и изписано за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.03.2010 11:24 11:24

a na tova 6 godishno momchence maika mu kade e gledala

Back to top button