Масирани проверки по пътищата в Хасковско след снощната блокада на магистралата

Хасково

Полицаи извършват масирани проверки по пътищата в Хасковска област.

Най-много екипи има по отсечките, които водят към автомагистрала „Марица“. Коли се спират за проверка и на изхода на Хасково към магистралата. От Областната дирекция на МВР съобщиха за Haskovo.info, че няма да бъдат допускани да преминат хора, които смятат да затворят магистралата отново. Проверките щели да продължат докато е необходимо.

Проверки

Haskovo.info припомня, че снощи около 20 часа група протестиращи блокира движението на автомагистрала „Марица“ до пътния възел за село Капитан Андреево. Движението беше освободено преди полунощ. От полицията съобщиха, че случаят ще бъде докладван на прокуратурата и ако не се установи престъпление, нарушителите на закона ще бъдат глобени.

МВР: Разследване и глоби за протестиращите на магистрала „Марица“

9 коментара

  • „От полицията съобщиха, че случаят ще бъде докладван на прокуратурата и ако НЕ СЕ установи престъпление, нарушителите на закона ще бъдат глобени.“ – Така е-ако няма нарушение, поне ще се сипят актове хаха.. Полицията боковска само това знае. Репресия! Мутри вън!

  • Трябваше още снощи терористите да бъдат в ареста , за да има къде да спят, а не в палатки на шосето!

  • Абсолютен полицейски произвол и репресии. Заредих на ОМВ и за награда ми рухнаха цялата кола. Нико не откриха естествено , но много държаха да знаят къде отивам и защо в багажника си имам знаме на България.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.