Пет хасковски квартала без вода заради авария

Хасково

За голяма авария в Хасково предупреждават от ВиК.

Спукал се е главен водопровод от Помпена станция „Източна зона“. Ще бъде нарушено водоснабдяването на кварталите: „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Овчарски“ и част от централната градска част.

Екипите на ВиК работят по отстраняването на проблема. Не се посочва, кога ще бъде пусната водата, очакванията са това да стане до края на деня.

5 коментара

  • Не ги е срам! Не стига, че не става за пиене и че е скъпа, а дори не идва по чешмите!!! За това ли ще плащаме по 3.50 на кубик???!!!! Това е най-скъпата вода в България! В 99% от случаите, ВиК не си вдигат телефоните, а когато водата дойде, е толкова слаба, че нито може да се пусне пералня, нито да се изкъпе човек!

  • Добре дошли в Абсурдистан. Висока цена за една от най-некачествените услуги в бранша. 45г. мазохизъм и 30г. плавен преход дават такъв резултат. Дано внуците след 20-30 години, ако не сме закрили държавата дотогава, да познават по-читаво управление на публичните блага.

    Иначе, гласувайте пак за БКП производни – гербери, бесепета, депесета, етц. С такова управление – такива публични услуги. Да ни е честито.

  • От петък няма вода, не знам каква е аварията но до сега трябваше да бъде отстранена.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.