Протестиращите с шествие в Хасково и подкрепа от Стара Загора

Хасково

Протестиращите проведоха тази вечер шествие из централните булеварди и затвориха няколко кръстовища в Хасково.

По традицията антиправителственият протест започна от площад „Свобода“. Там пристигнаха и протестиращи от Стара Загора, които изразиха подкрепата си за хасковлии.

Протест

Тодор Топалов направи ретроспекция на последните дни с подкрепата при Стара Загора, където има блокада на пътя за Хасково и блокадата на автомагистрала „Марица“ преди два дни. Той каза, че свиленградските протестиращи, които са били на магистралата, днес са получили призовки и каза, че това няма да ги сплаши. Според Топалов правителството ще падне скоро, но протестите трябва да продължат и до оставката на главния прокурор.

В петък хасковлии планират да подкрепят протеста в Димитровград, който е обявен за 19 часа на площад „Поезия“.

14 коментара

 • Млади момчета и момичета. Не се хабете. На изборите пак няма да гласуват. Пак ще отидат за риба и гъби. Хабите си времето. Народа не е узрял. Трузно зрее. Понякога -историята го е доказала са нужни около 500 години. Така че поизчакайте малко -доста

 • Чл. 107 от Наказателния кодекс:
  Който с цел да отслаби властта или да създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, ТРАНСПОРТА, … като възпрепятствува тяхната дейност, … се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи ­ с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

  • ОК, Апостоле, нека арестуват 100-200 хиляди души 🙂 Ще ги пратят у вас, защото по затворите няма място и за нормалните затворници.

   България е в състояние на национална катастрофа от десетилетия. Колко повече да се отслаби властта?

 • Напротив – хабете се! Само така Хасково, а и държавата, може да излезне от феодализма.

  Че сме заспала и крайно несолидарна нация, така излиза, но е крайно време да се посъбудим малко, поне ние младите. Повечето хора над 50-60 едва ли имат мотивация за нещо по-различно от подсигуряването на ракията и салатата + бурканите за зимата. Всички останали, обаче, сме длъжни да покажем как желаем да се развива тази държава и да налагаме желанието си.

  • Какви млади видя на този „протест“. Две млади момичета има като постоянно присъствие. Другите са пияници и безделници от хасковските улици. Сякаш не живеем тук и не знаем кой, кой е…. Спестете си унижението. Жалки сте с тези напъни. Събудени сме и НЕ ВИ ЩЕМ!!!!

   • Протеста е пълна пародия!!! Аз също не го подкрепям!! Пияници и безделници!! Спрете да се излагате!

   • На последния протест, на който лично присъствах, имаше над 50000 души като повечето бяха на 30-40 годишна възраст, т.е. жизненоспособни граждани.

    Това, че Хасково се е превърнало с течение на годините в залязващ град от селски тип с изявена склонност към престъпно нехайство относно политическия, социалния или какъвто и да е бил друг живот на страната, си е факт. Но и това е резултат от престъпното управление на държавата през годините.

    Унижението е за всички нас, докато не решим да направим нещо по въпроса. Ако не го осъзнаваш, предполагам си имаш своите доводи, които дано те изведат до нови върхове в живота. Аз живея тук и не те знам кой си, а като те чувам, не бих искал и да се запознаем.

 • Браво ! Дай Боже повече хора разберат ,че това е в полза на цяла България. А и за нас, хората навън, които също бленуваме да се приберем. Хора като Бойко ни изгониха. Поздрави от Швеция

  • Това е характеристика на герберастите.

 • Селяните от Каунград 16 години търпяха узунджовския тарикат, та един мутрафон ли няма да изтърпят поне 20 години! Хак да ни е! Предния кмет за 4 години беше превърнал града в мъртва зона, този няма да е по-различен. Професор Христов излъга – не са 80% дебилите в България – 99% са.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.