Хасково

Майка на две деца се нуждае от помощ за трансплантация в Турция

35-годишната Диляна Николова от Хасково е майка на две деца и се нуждае от бъбречна трансплантация в Турция.

През лятото на 2019 година тя разбира, че има заболяване на бъбреците. Становището на лекарите в турската болница е, че тя страда от „Огнищна и сигментна гломерулна склероза и хиалиноза“ и че скоро ще се нуждае от трансплантация. За половин година състоянието й се влошава. Ежемесечно купува скъпи лекарства от Турция за поддържаща терапия. Жената има подготвен донор, но необходимата сума от 25 000 евро е непосилна за семейството.

Диляна моли всички добри хора да й помогнат, за да бъде отново пълноценен човек, съпруга и майка. Започна и благотворителна кампания „Да помогнем на Диляна“ – ТУК и ТУК.

Банкова сметка:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG63 CECB 9790 2053 4873 03

Диляна Манолова Николова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.08.2020 11:44 11:44

Искайте от Гала, По ТV ‘ Nova. Тя ги раздава. Кутии по градове, търсиш бизнесмени, комшии, близки и може след това недвижимо имущество да си закупите. За милиони няма закони, а за кокошката. Сериозно сега и по същество. Сорос, Бойко, Доган.. Парата е у тях, а у нас 0…

Анонимен
Анонимен
09.08.2020 11:59 11:59

И ние искаме чекмеджетата временно докато измамим някое маце, че с празни, скъсани джобове не ни искат. Смеем се, но през 1946 тати, за да излъже 8 или 10 години по младата ми мама, години тракийски, тя на 19, той на 27.. В сладкарницата и.. изкатал един топ с пари, а то кво се указало от двете страни парички, а в средата хартийки хохо, но в 21 век не минава, искаме на доган и бойко чекмеджетата от меяцата и от стаичката на бойчо. Е виждат нашите кусури, но тяхните.?.

Back to top button