Регион

Протестът в Димитровград поиска оставка и съд за управляващите

Антиправителствен протест се проведе тази вечер в центъра на Димитровград.

Към димитровградчани на площад „Поезия“ се присъединиха и протестиращи от Хасково. Иван Стойчев заяви, че в момента протестиращите търсят нова държава в собствената си държава. По неговите думи всеки в и покрай политиката, който се е докоснал до заразата, трябва да бъде поставен под карантина, а не само правителството. Кирил Станчев каза, че оставката на управляващите не е достатъчна, а трябва да има съд за крадците.

Протест

Д-р Йорданка Богданова изрази мнението си, че управляващите се подиграват с народа повече от 10 г., а поведението им по време на пандемията е преляло чашата – с хилядите хора, останали без работа и всяването на паника по Великденските празници. „Няма да мълчим повече, дължим го на себе си и на децата си. Не на страха, да на морала“, завърши д-р Богданова.

Протест

Формалният организатор на протестите в Хасково Тодор Топалов призна, че го е срам от правителството и главния прокурор, на които се искат оставките. „Снощи показаха как действат мутрите в България – в 4:30 часа развалят палатки, гонят и задържат хора“, посочи Топалов.

След речите на площада множеството направи шествие през централната алея, площад „България“ до голямата пейка и обратно, като през това време беше затворено движението по булевард „Раковски“ в района на кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
😎
😎
07.08.2020 22:25 22:25

👍

гг
гг
08.08.2020 9:48 9:48

Браво там сме

хиппо
хиппо
08.08.2020 10:37 10:37

няма 50 лузъра да ми блокирате пътищата, аре бег на полето да изпълнявате нормата както е в Америка и Китай

Жоро
Жоро
08.08.2020 11:01 11:01

Какво поле, каква работа от тея лумпени те са на бира и пико, палячовци платени. НКС-та.,за никав не стават.

Крум законодателя
Крум законодателя
08.08.2020 17:16 17:16

Безделници и нереализирани тулупи и мързели, искали да се спазват законите, а ги нарушават самите те! Крайно време е да се върне казармата , ама и за жените , че както е тръгнало само ЛГБТ-а.

Back to top button