Регион

Продължава да гори край Динево, гасят и военните

Продължава борбата с пожара край хасковското село Динево, който избухна вчера.

От снощи към огнеборците, доброволците и горските се присъединиха и хасковските военни. Към момента няма опасност за населението.

Останалите пожари в Хасковска област, които избухнаха вчера, са овладени. Те ще бъдат наблюдавани днес. Остава в сила екстремната опасност от пожари в областта. Забранено е паленето на открит огън.

Пожар

Според директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Николов причина за пожарите са виисоките температури, сухото и ветровито време, както и невниманието на хората при работа на открито.

Haskovo.info припомня, че вчера заради пожарите в региона беше обявено бедствено положение в общините Харманли, Хасково, Димитровград и Тополовград, което е в сила до полунощ на 9 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СЛУЧАЕН
СЛУЧАЕН
08.08.2020 13:52 13:52

Пенсионери в УНИФОРМИ, пенсия + заплата на хасковските например Зам.н-к но ОД ПБЗН Петър Виденов около 3800лв.И сега когато всичко гори вместо да е там и да е в центъра на действията,той си прави пазар по магазините.Вънка на такива безсрамници,вънка…

Back to top button