Още 10 места за учители и помощник-директори, търсят и 38 монтажници в Хасковско

Хасково

Нови 10 свободни места за учители и помощник-директори са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково търсят учители по компютърни технологии и приложно програмиране, английски език, география и икономика, двама по български език и литература, две учителки в детска градина, двама помощник-директори – по учебната дейност и административно-стопанската дейност. В Симеоновград има място за преподавател по български език и литература.

В Хасково се търсят още шофьор на камион за превози от България до Турция, Грузия и Армения, продавач, пакетировач, автомонтьор, работник за почистване на месо, транжор, пълнач, готвач, охранител, технически ръководител в строителството, петима шивачи, склададжия.

В Димитровград имат нужда от 38 монтажници на автомобилни кабелни инсталации.

13 коментара

 • Журналистите, не заблуждавайте обществото. Толкова много места за учители няма, не бройте местата, които са обявени от миналата седмица. Учители без работа има много, но места няма.

 • Депутат, софра, запой.
  Преход, пасмина, застой.
  Болни, доктори, рушвет.
  Кмет, корупция, разцвет.

  Безпорядък, рев, искри.
  Алкохол, жени, псувни.
  Цици, интернет, Айфони.
  Бизнес, спонсор, милиони.

  Обир, банка, далавера.
  Ред, полиция, химера.
  Път, поръчка, магистрала.
  Катастрофа, вой, раздяла.

  Улици, ремонт, павета.
  Кражби, сеч, екодървета.
  Фирми, призраци, офшорки.
  Евро, сметки, уговорки.

  Избори, елит, управа.
  Шок, пародия, държава.
  Изход, бягство, терминал.
  Народ, история, финал…

 • Защо не пишете, че половината места са за Васил Левски – има го в РУО. Да знаят хората, да не се надяват! В това училище ако не си нечий човек, няма да стане. Или пък трябва да си ГОЛЕМА специалистка от ЛЮБИМЕЦ или ХАРМАНЛИ, може и от ДИМИТРОВГРАД. Ама за Хасково – забранено! Изобщо да ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА – ПЪК ВИЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НЯКОЙ ДА ВИ УЧИ ДЕЦАТА!

 • Защо в това училище всяка година търсят и назначават по 10-15 учители. Какво се случва с тези от предходната година! Учителите там не са толкова стари, едва ли всички се пенсионират! Нещо друго има И МИРИШЕ НА ГНИЛО. Кога ли ще и изкарат кирливите ризи на тая директорка!

 • Абе държавата гори пък вие директорката, та директорката. Какво ставало с учителите. Ламята ги е изяла Хаха

 • И града и държавата ще продължават да горят, точно защото в училищата няма учители, способни да си вършат работата! А това се случва защото директорките на училища са прости, неграмотни селянки с купени постове, които назначават себеподобни мръсници и некадърнички. Пример – Снегурочка заместник директор в едно средно училище в града! Това дори не е виц, дори не е смешно, това е ТРАГИЧНО. Едно смотано като кошница в главата без мозък и никакви качества – освен да свири на КАВАЛ седнало да управлява и да нарежда на хора! УЖАС!!!!

 • Ако има някакаква справедливост то Най-мразената и хиперактивна директорка в града нека да получи от собствената си помия. Нека дъщеря й да трябва да работи при същата Кобра като нея, да бъде управляване със същите чалгаджийски чалъми и номера, да се заяждат с нея, да я тормозят, да и взимат здравето всеки божи ден, да няма права и само да се подчинява! Нека и 10 поколения напред в тази отмъстителна и злобна рода да имат такава прокоба – така както се държи М, всичките й скъпи хора да го изпитат! Кървиви сълзи да леят!

 • Стресът на работното място се очертава като водеща причина за доброволно напускане. Друга причина – авторитарно ръководство и несправедливото признание на приноса на работника и не на последно място – лошото отношение от страна на ръководителя

 • Ами какво ще кажете за тая от общежитието-пенсионерка над пенсионерите?Какво се правят на улави в инспектората?Хайде стига толкова де?

 • Продажниците от РУО – заминавате си, заедно с ХИПЕРАКТИВНАТА СЕЛЯНКА, дето и позволихте да гони хора и да тормози учители! Не знаете само какви неща се говорят зад гърба ви – всички учители знаят какви сте „специалисти“ на парите! Некадърници като вас, които и за учители не стават ще бъдат експерти. СМЕШНО, ЧЕ ЧАК ТЪЖНО! Като лапате поне гледайте колко зло правите! Като сте толкова продажни, не чакайте никой да ви уважава и да ви зачита! Оная проста харманлийска пуцка ще ви плаща до време. А после ще трябва да се оправяте сами! И няма да знаете кой кога ще ви подложи крак, както си вървите? Кой ще ви плюе в кафето или кой ще ви препикае порцията. Така е в малък град – всеки е свързан със всеки, и мръсотиите направени и допуснати от Вас ще ви се върнат по начини, които не можете да предвидите! Сега стана ли ви ясно колко сте зависими от тези, които смятате за овце и за бити карти!

 • Е тва не как не ми е хрумвало – няма закон къде да пикаеш! Даже има такива фетиши и секс заигравки, пък други се лекуват с урина. Затова, който много си обича директорката – като не можеш от любов да и препикаеш физиономията – може нещо друго да и разнообразиш! ВЕЛИКА ИДЕЯ!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.