Хасково

Димитровград скочи срещу дупките по околовръстния път

ПротестътДимитровград скочи на протест срещу безобразното състояние на отсечката от околовръстния път на града, минаваща над река Марица. Дупките тук са повече от участъците с нормален асфалт, възмутени са организаторите на протеста – общинските съветници от коалиция „Да за Димитровград“.

720 000 лева би струвало цялостното обновяване на отсечката, изчислили са експерти. В същото време Националната агенция „Пътна инфраструктура“, която е собственик на пътя, отпуска едва по няколко хиляди лева годишно за закърпване. Община Димитровград също влага свои средства, но те не са достатъчни и шосето се е превърнало в опасно.

Младен Станчев След като се заговори за данък „Лукс“ дали ще се приспада от нашите данъци, защото дупките ни вече се превърнаха в „лукс“ за нас, заявиха протестиращите. Вече сме платили хиляди левове за ремонти след катастрофи, категорични са те. 

Минути след като протестиращите минаха по моста над Марица Младен Станчев спря в една от големите ями на пътя. БМВ-то му заби предница в дупката, а той слезе да види за какво става въпрос и се хвана за главата. Все пак щетите този път не бяха сериозни, но сметката му показва, че за последните няколко месеца е вложил над 400 лева в ремонт на колата си заради дупките.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gecata
gecata
29.03.2010 21:55 21:55

Sofianci da vi e*a p**kata mai4inka!! zaradi vas darjavata ni e na tozi hal, bokluci skapani! Ne sa naqdohte na pari4ki kopeleta takiva

Анонимен
Анонимен
29.03.2010 23:33 23:33

taq otsechka naistina e ujasna

kopele
kopele
30.03.2010 0:12 0:12

vsqka sedmica minavam ot tam patq naistina e neponosim, NO ne mislq 4e SOFIANCI sa vinovni za tova , A va6iq tap KMET na DIMITROV“GAD“

Back to top button