Хасково

Пиян катастрофира в Хасково, 20-годишен с отнета книжка се заби в стена в Харманли

Пиян шофьор е причинил пътен инцидент в Хасково, съобщават от полицията.

Това е станало в петък след 17 часа на булевард „България“. 60-годишният с Опел не е осигурил достатъчно разстояние от спрелия пред него автомобил Рено, управляван 22-годишно момиче и го е ударил отзад. От удара е пострадала возещата се в колата 23-годишна харманлийка, която е с контузия на главата, освободена за домашно лечение. Двамата водачи са тествани за алкохол. Дрегерът на мъжа е отчел 2.02 промила алкохол.

Водач с отнета шофьорска книжка пък е катастрофирал тази сутрин в Харманли. В 1:10 часа на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Неофит Рилски“ е станало произшествие с лек автомобил Опел, управляван от 20-годишния младеж. Той се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол и се е ударил в бетонна стена на дом на улица „Балкан“. Младежът е със сътресение на мозъка и рани на главата, без опасност за живота. Съставен му е акт.

През почивните дни полицаите са хванали двама пияни шофьори, един с метамфетамин в колата и двама с нерегистрирани превозни средства, като единият е бил без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button