Спорт

Абитуриент от Спортното втори на зимния шампионат на България

КласиранеВъзпитаникът на хасковския клуб „Атлетик“ Петър Сарачев се класира втори на копие при юношите старша възраст на провелия се през уикенда в столицата зимен шампионат на България по хвърляния.

Дванайсетокласникът от хасковското Спортно училище постигна 51,70 м в най-добрия си опит като бе изпреварен само от врачанина Искрен Иванов с 55,74 м. 

Харманлийският лекоатлет Росен Карамфилов бе без конкуренция в хвърлянето на диск при мъжете. Студентът от НСА запрати уреда на 55.08 м, което му бе напълно достатъчно за шампионската титла.

Две от младите надежди на харманлийския клуб „Хеброс“ също си тръгнаха с отличия от състезанието. Саша Сашева грабна сребро на диск при девойките младша възраст, като от златния медал в дисциплината я разделиха само 3 см.

В надпреварата при старшата възраст Григория Нанева зае трето място с резултат 35,88 м. Лекоатлетката от „Хеброс“ завоюва още едно отличие от шампионата –  на копие, където стана втора с 41,17 м. Тя бе изпреварена само от плевенчанката Вержиния Милашка, която постави нов национален рекорд при девойките старша възраст с постижение от 47,83 м.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
......
......
29.03.2010 23:15 23:15

LEVEN AVRAMOV E NAI GOLQMATA MASTIQ BOKLUK MRASEN

......
......
07.04.2010 20:53 20:53

STAMBOLOVO-ARDA 1-3 LEVENT AIDE DA SE USETI6 VE4E 4E TRQBAVA DA SI TRAGNE6 E XXAXAXAXAXAXAXA

Back to top button