Любопитно

„Забавно лято“ в Караманци и Гледка

Лятната образователно-приключенска академия „Забавно лято“ гостува в Караманци и Гледка. Децата прекараха няколко увлекателни часа в игри и творчески задачи.

Програмата се реализира от Фондация Bcause, подпомогната от голяма международна компания. За шести път в тютюнопроизводителни райони, сред които е и Хасково, екипите дават на подрастващите нови знания и умения по време на лятната ваканция.

Другата част на програмата под наслов „Грижовна есен“ е насочена към обучение на учители за методите на неформалното образование, обучение на местни предприемачи за стартиране на бизнес и грижа за възрастни хора.

За изминалите 5 години програмата е обхванала над 2 300 деца, 6 400 души от третата възраст, 250 екипа млади предприемачи и 54 учители в 25 малки населени места на 11 общини, сред които Минерални бани и Стамболово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button