Протестиращите с палатка на площада и шествие по нови улици в Хасково

Хасково

Пореден антиправителствен протест се проведе тази вечер в Хасково.

В началото протестиращите разпънаха палатка на площад „Свобода“. Първоначалната идея е тя да е символична и засега никой да не нощува в нея.

Протест

Тодор Топалов заяви от сцената, че освен оставките на правителството и главния прокурор искат машинно, електронно и дистанционно гласуване на изборите. По неговите думи след 30 г. преход продължаваме да живеем в комунизъм. Той предупреди протестиращите, че премиерът се готви да спечели следващите избори. „Не искаме повече такива типове да влизат в политииката“, заяви неформалният организатор на протеста.

Тази вечер протестиращите промениха маршрута на шествието си и се отправиха по улица „Стара планина“ в посока парк „Кенана“. И тази вечер сред протестиращите имаше димитровградчани.

10 коментара

  • Надрусаните шматки на Хасково. цяла вечер крещят по улиците и си избиват комплексите, вместо да ходят да спортуват някъде! Снощи ги наблюдавах – голям смях !

    • Май ние сме по-активни от теб, по едно и също време ние направихме дълго шествие през града, а ти ни наблюдава като мишка зад пердето, докато се наливаш с бира. Смешник! Комплексарите сте всички вие, анонимно обиждащи хора,, които изобщо не познавате. Работим, спортуваме, излизаме с приятели,, само че между теб и мен има една разлика, аз съм умен и смел човек, излязъл с лицето си на протест, а ти си никой, страхлива робска душица.

  • крадлив Делянчо - наемателят на също крадливата си майка каза:

    Едните протестират, а другите крадат.

    • На есен с песен мутрите към затвора, Буда и каскетът, всички! И ти не ми пречиш, лошото е, че нагаждачи като теб, утре ще са боядисани в друг цвят, ама пак не ми дреме, аз съм свободен човек и това е най-ценното! А жалките герберасти лазят ниско долу, в тревата, готови да оближат подметката, която ги тъпче!

  • Що за наглост!?Що за ултиматум?!Сякаш гледаме екшън сериал и се предлага ултимативна размяна на заложници!Да,повече от прозрачно-с този ход,ако мине,се спасява от служебния кабинет,респективно от неминуемото възмездие,като продължава да си управлява,да замита следи,да организира следващите избори…Другото се знае и не трябва да се допуска за пореден път!Изходът е само един-оставка,служебен кабинет,честни „нехартиени“ избори и нов парламент,а не неговия ,да прави промени в конституцията.Колкото до това,че без правителството му ще настане хаос,нека си припомним колко месеци една Белгия,центъра на Евросъюза,беше без правителство,да не говорим за негативния рекорд на Италия от следвоенния период насам……Да са на дъното?!Има г-н Б.,има неизброимо много и много,ама много по-кадърни хора в тази държава и извън нея,чели не само ……и колко обидно ми стана,че младите хора в чужбина се срамуват от Премиера на своята страна………Нека не го допуснем!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.