Хасково

Вече продават билети за концерта „Да помогнем на Йоана“ в Хасково

Билети за благотворителния концерт „Да помогнем на Йоана“ се продават от днес в центъра на Хасково и в комплекс „Веспрем“, съобщават от общината, която подкрепя семейството на детето в тази борба за живот.

Хасково вече се обедини, за да помогне на Йоана. Тя е само на 11 месеца и вече е изправена пред сериозно здравословно изпитание. Йоана е с диагноза ембрионален рабдомиосарком и е на спешно лечение в чужбина. Момиченцето с лъчезарна усмивка се справя геройски с изпитанията, но за да бъде преодоляно коварното заболяване е нужно всички да й помогнем.

На 29 август от 18:30 часа на спортен комплекс „Спартак“ ще се проведе Благотворителен концерт „Да помогнем на Йоана“. Той се организира от близки и роднини на момиченцето, с подкрепата на община Хасково, Еконт Експрес и Планета Пайнер, както и с помощта на много хора с големи сърца. Всички изпълнители, потвърдили участието си в концерта, подкрепят каузата „Да помогнем на Йоана“ благотворително.

Това са: балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“, ансамбъл „Златна Тракия“, ансамбъл „Южняци“, ансамбъл „Китна Тракия“, спортни танци „Реге тон“, Кирил Атанасов, Данна, Илка Александрова, Мажоретен състав – Хасково, Рая Желева, Вокална група „Южняче“, рок група „Еуфория“, Денис Махуров, фолклорен клуб „Славяни“, Фолклорен клуб „Воденица“, Фолклорен клуб „Веселие“, Даниел Христов.

От днес до 29 август билети за концерта се продават в центъра на града на площад „Свобода“ от 9 до 11 часа и от 17 часа в района на комплекс „Веспрем“. Ако не успеете да закупите предварително билет за каузата, може да го направите на място, непосредствено преди концерта.

Освен това своята доброта и човечност може да изразите според възможностите си и чрез

Дарителска сметка

Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova

PayPal: help_ioana@mail.bg

Help Karma

Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Всичко за борбата на малкото момиченце и нейните родители, четете ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button