Хасково

Разрушиха опасната ограда до зала „Спартак“ в Хасково

Опасната ограда на тютюневия склад на улица „Средна гора“ до спортна зала „Спартак“ в Хасково беше разрушена днес.

В продължение на години оградата беше напукана и наклонена на места. Читатели на Haskovo.info на няколко пъти сигнализираха за нейната опасност.

Общината е издала констативен протокол с предписание за отстраняването на оградата, защото е опасна за гражданите. Сегашните действия на собственика са в изпълнение на процедурата за премахването й.

След като на 19 април миналата година ограда на бивша казарма на хасковската улица „Ком“ се срути и уби 57-годишен минувач общинска комисия описа опасни огради в областния град. Тогава с лента беше опасана и опасната ограда на тютюневия склад до „Спартак“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
17.08.2020 14:57 14:57

Много добре са направили,но бива да обърнат и внимание на оградата точно срещу входа на зала Спартак.От там на ден минават много повече хора ,предимно деца ,за да влезнат в залата.Докато не пострада някой!

Back to top button