Заляха с мазнина детска площадка в Хасково, предполагат отмъщение срещу тийнейджъри

Хасково

Детска площадка в Хасково осъмна залята с мазнина. За това сигнализираха читатели на Haskovo.info, които не могат да ползват съоръжението заедно с децата си.

Става въпрос за площадката в междублоковото пространство на улица „Цар Страшимир“ 9, на която си играят децата от няколко пресечки.
Хората разказаха, че през последните месеци на няколко пъти беседката е била заливана с нещо мазно. В нея нощно време се събирали тийнейджъри и живеещите в района предполагат, че шумът, вдиган от младежите изнервя някого и той им отмъщава, като им залива беседката.

Детска площадка

Вчера обаче с мазнина са залети и пейките в детската площадка. Тази сутрин чистачки измели района, но не били измити пейките и беседката. Родителите се ядосват, че заради омазнените пейки и беседка децата им не могат да си играят спокойно там. Някои от тях са готови да поставят камери, които да заснемат извършителя следващия път.

ИЗПРАТИ НОВИНА

7 коментара

  • А защо няма камери на площадката? Едни 10 бона като глоба ще стигнат да се построи още една площадка.

  • Значи цял ден нареждаме как искаме младите да останат тук а после ни пречат защото са шумни. Ами уважаеми дънери, младостта е шумна и цветна. Или искате да е до вас или си стойте сами на тихо и спрете да ревете с крокодилски сълзи за младите. Защото не всичко е пари. Те бягат от старите ни порядки и манталитет.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.