Хасково

МВР: Несъобразена скорост е довела до челния удар между Опела и учебната кола в Хасково

19-годишният шофьор на Опела се е движил с несъобразена скорост и е причинил вчерашната катастрофа с учебния автомобил Хонда на улица „Дунав“ в Хасково, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на десен завой в посока улица „Георги Кирков“ водачът на Опела е загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил челно в учебната кола. От удара са пострадали возещият се на предната седалка в Опела 19-годишен младеж, който е с контузия на гръден кош, 55-годишният инструктор – с контузна рана на лявото коляно и контузия на носа и управляващото Хондата момиче, което е с контузна рана на носа, натъртване на гърдите и коленете и охлузване на таза. Тримата са прегледани и освободени за домашно лечение. Водачите и инструктора не са употребили алкохол.

Катастрофа

71-годишна жена пък е била блъсната вчера сутринта на пешеходна пътека в Димитровград от 19-годишен с товарен автомобил Ивеко. Тя е с комоцио в местната болница.

Полицаите са арестували 19-годишен, който е карал без книжка в село Белица бракуван автомобил Сузуки. В ареста е бил и 20-годишен димитровградчанин, който шофирал Тойота под въздействието на метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button