Хасково

Форд и Мицубиши се удариха на кръстовището между „Дунав“ и „Раковски“

Форд и Мицубиши катастрофираха на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Дунав“ в Хасково.

Инцидентът стана около 10 часа. Мицубишито се е спускало по булеварда, шофьорът се е опитал да направи ляв завой към „Дунав“. Тогава в него се е ударил изкачващият се по „Раковски“ Форд. От сблъсъка Мицубишито се е завъртяло и остана в кръстовището, а Фордът е спрял на близка тролейбусна спирка.

Катастрофа

При произшествието няма пострадали, а само материални щети по колите. Шофьорите изчакваха пристигането на пътните полицаи.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Маймунския Кенан от Евъртън
Маймунския Кенан от Евъртън
19.08.2020 12:53 12:53

Веднага едно кръгово да направят и още един светофар да сложат преди този на кръстовището

x_X
x_X
19.08.2020 13:31 13:31

Кръговите не решават тези проблеми, нито светофарите. Справка – кръговите до Язаки и на изхода за Кърджали.

Това, което решава проблемите са солени глоби (най-вече финансови) и незабавното им вземане в полза на бюджета. За подобно ПТП, ако виновникът плати 1000-2000 лв. на държавата + понесе щетите по пострадалия автомобил, другия път ще шофира по-внимателно.

Оттук преминаваме в адекватната съдебна система за избягване на двойни стандарти и корупция, но това е съвсем друга тема, която може да се обсъди с много хора по улиците на живите градове в страната всеки късен следобед.

Back to top button