Хасково

Задигнаха 11 000 лв. от жилища, хванаха крадци при спецакция

Две домови кражби са извършени през денонощието в Хасковска област, съобщават от полицията.

От жилище на улица „Иларион Макариополски“ в Хасково са откраднати златни бижута и 8 000 лв. Домът е собственост на 36-годишен мъж, а крадците са влезли през терасата. По същия начин крадци са проникнали и в жилището на 73-годишна жена в Любимец, откъдето са задигнати 3 000 лв.

При специализирана полицейска операция на територията на свиленградските села Момково и Капитан Андреево са установени четирима свиленградчани за кражби. Проверени са 7 търговски обекта, като в ремарке до един от тях са открити 200 цигари без бандерол. Проверени са 30 автомобила с 33 лица. Съставени са 2 фиша и 1 акт по Закона за движение по пътищата.

Двама 11-годишни са потвърдили за поредна кражба пред полицаи в Димитровград. Преди два дни момчетата от Меричлери бяха установени като съпричастни към няколко кражби на 250 лева от дом на свой съгражданин. Вчера непълнолетните признали и за задигнат мобилен телефон от отключено жилище на улица „Братя Стайкови“ в родния си град. Откраднатото е върнато.

Кърджалиец и хасковлия също са установени за кражба на мобилен телефон от полицаи в областния град. Вчера по обяд 29-годишна жена е съобщила, че е забелязала двама мъже да задигат чантата й, оставена на пейка в детска площадка. Хасковлийката ги последвала, но в района на квартал „Орфей“ ги загубила и сигнализирала в полицията. По-късно двамата познайници на полицията на 32 и 25 г. са заловени и върнали телефона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.08.2020 14:34 14:34

Квартала ми мяса, блок република. Дано някой гладен, а сега и мъст от страна на бсп дпс герб, само предполагам. Пример. Следят те във фехс, а, плащат на романи някой лев и краде, кой от тераса, кой с връска ключове.. Напомни ми случая преди години, на етажа на майка ми. Знаел, че сина му учи в германия, а бащата еридит в цк на бкп, майката учителка в горните класове, може би езикова или икономика, но нейсе. На етажа вижда и то от първи вход на етажа същия във втори вхот, прозореца отворен, как не е паднал, влиза и взема всички марки и обратно се орехвърля и за аламинут бе хванат и осъден. Може би е било в края на мандата на тж, но марки ми бе казано, кога отидох.. И днес същото е Номер 1 има семейство, деца, а ние боклуци. Весело да е. Правнуче на царски офицер, убит и прабаба му не знаеше гроб.. Но 1970 моят т, от бкп списък.. Убит и брат ми взе.. А то било в списъка и на снахата деди убити, но тогава млади акъл по приятел..

Име
Име
20.08.2020 16:50 16:50
Отговор до  Анонимен

човек що не си починеш малко

Back to top button