Хасково

Нови свободни места за учители и шофьори в Хасковско

Нови свободни места за преподаватели са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят: учител по общообразователен предмет в гимназиален етап, преподавател по математика и физика, учителка в детска градина. В Тополовград също има място за учителка в детска градина.

В областния град има места още за трима шофьори на камиони за превози в Европа, двама автобусни шофьори, трима работници в промишленото производство, двама чистачи в НОИ, машинен оператор в производството на каучукови изделия, двама общи работници за ловене на пилета, почистване на халета и товаро-разтоварни работи, трима общи работници в промишлеността, 10 оператори на линия за сглобяване на компоненти за автомобилни възли и агрегати, дърводелец-мебелист.

В Димитровград се търсят: кранист, оператор на електрическа подстанция, чистач, работник за поправка на джанти и гуми, служител в рекламна агенция, трима шивачи.

В Харманли и Тополовград има места за общо четирима общи работници, а в Минерални бани се търсят двама чистачи.

Мобилно бюро по труда ще посети Меричлери на 28 август от 9 часа в кметството.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

16 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Елвира
Елвира
23.08.2020 16:06 16:06

Дано учителските места не са за приятели,които заплащат или за пенсионери От тези назначения директорите си докарват доста парички за жалост със знанието на РУО

НОИ
НОИ
23.08.2020 16:28 16:28

Хайде сега поне един пример за да повярваме

Анонимен
Анонимен
23.08.2020 16:39 16:39

В общежитията има място за зам.директор.

Елвира
Елвира
23.08.2020 17:18 17:18

За какви примери говорите?То целият град знае за своеволията на директорите със с действието на РУО Вземете детските градини Галя Милкова, Тахмезян г жаба на 10 градина съпругата на бизнесмена вземат учители без до обявяват местата Ами Иванка Илчева незаменима та директорка за у щата то не беше Милена бизнес дамата ,Жан дора при Точевска хора които не са дипломирани „Ив Рилски“пак пенсионе.и със заплата и пенсия и навсякъде де И това е с с знанието на Ванчев и Боева

Малко да те светне
Малко да те светне
24.08.2020 0:17 0:17
Отговор до  Елвира

Директорките на детски градини се назначават от кмета

Ех
Ех
25.08.2020 11:55 11:55
Отговор до  Елвира

Не се види тази директорка на колко години се е ужениела и е родила на 17 ами и дъщеря и в седмия месец се ожени брей брей… Иначе роднини от Сливенград има много, Любимец и Харманли.

Тото
Тото
23.08.2020 17:28 17:28

Тези самозабравили се директори,които дори безданни жени чси , повече от 25 години,които решават човешки с ъ би с лека ръка и смятат ,че векуват! Тези жалки „селски пръчки“ / без шзвиненше/ смятайки се бог избрани и незаменими, назначени от кумове и кукли и след като последните се пенсионират те ги връщат по заместване без подаване на обяви без подбор и познайте защо? НАВЯРНО не за черните им очички

Анонимен
Анонимен
25.08.2020 13:53 13:53

Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се свързва с ред характерови черти, засягащи собственото възхищение и егоизма. Определени форми на нарцисизма могат да бъдат много ограничаващи и се класифицират като патологични – например нарцистичното личностно разстройство и зловредния нарцисизъм, които стига до Психопатията.
Липсата на емпатия е отличителна черта на нарцистичните разстройства и страдащите намират за изключително трудно това да разберат другите (и техните собствени) емоционални състояния и влияния. Това прави поддържането на близки или интимни взаимоотношения много трудно. Могат също да намерят за трудно да възприемат или приемат това, или може да го интерпретират като добродетел. Отличителни белези в поведението са:
Бурна реакция на критиката, става ядосан или унижен;
Използването на други за достигане на целите;
Преувеличение на собствената значимост;
Изпитва нереалистични фантазии за постижения, сила, красота, интелигентност или любовни истории;
Има неразумни очаквания за благоприятно оценяване от другите и величаене;
Търсене на постоянно внимание и положително подкрепление от другите;
Лесно става ревнив;
Има чувство за изключителна правота;
Експлоатиращ е към другите;
Липса на емпатия;
Показва арогантно, надменно и горделиво поведение;
Използва отричащ механизъм, за да омаловажи неадекватността или провалите си;
Използва рационализационни механизми, за да оправдае егоцентричното си поведение.

Е това изясни ли ви картинката за госпожа Бизнесменката директорша! Като че ли за нея е писано!

чичка
чичка
25.08.2020 14:15 14:15

Я, това тия места все при оная Лудата Крава ли са – тая вече взе да търси на едно и учители и шофьори! Сигурно, за да пести – взаимно ще ги менка. Като има болни учители – ще праща от шофьорите да ги заместват! Пък като няма шофьори – ще праща учители. Хитро! Много е оправна жена, „най-оправната“ в града! Пък и „умна“.

запознат
запознат
26.08.2020 21:48 21:48

Драга, Елвира, всички места са точно за приятелки на директорките или нечии женички на гербаристи, кадри на „Тъпото“ или протежета на експерти от РУО. Има кадърни учители – трайно без работа защото не им се дава възможност да работят. И в същото време един кръг от дружки и протежета на някой си обикалят училищата – търсят заплата, спокойствие, локация – тази година на едно място, догодина на друго и така. А на нуждаещи се от работа учители се казва – не се класирахте! Заповядайте пак! Това е наглото и подигравателно отношение на директорки на училища, които нямат никакви компетенции да са такива! Просто са си платили или са дигали краката където трябва! Това е истината! Важи и за заместник директорките!

Аз
Аз
30.08.2020 13:48 13:48
Отговор до  запознат

Абсолютно вярно,точно и истинско! Гадюхи мръсни,гадове недни ,въобразили си величия,че държат Господа за шлифера!Много скоро да се върне на всички,които отвратиха учители от любимата професия

Бамзи
Бамзи
26.08.2020 22:06 22:06

Те в града учителите са свършили – като гледам в едно училище само от Любимец и Харманли кадри се назначават. Половината са рода – етърви, балдъзи, братовчеди, стринки, лели – оплетени през първи, втори брак, мъже, женички, сгодени, не сгодени, съвместно живеещи – ама все в интимни отношения или рода се падат! Тук таме някоя дружка, ама те по-бързо бягат. Приятелствата нещо не издържат на управлението на Лудата Катерица! И останалото е плява – от Любимец, от Харманли, алкохолички, чалгаджийки, магистралчички, без дипломи и разни нови „звезди“, препоръчани от „Тъпото“. Голям купон е в това училище – посевместно некадърно „блаженство“. Колкото по-прости и ограничени – толкова повече се издигат. Хубаво е да си директорка и заместник директорка, обаче един термин да не можеш да произнесеш книжовно!

Психолог
Психолог
27.08.2020 21:31 21:31

Такава проклета директорка е много лесно да я водите за носа. Замислете се и ще видите, че е така. Щом тази нервачка действа напук на другите – вие и прилагайте обратна психология. Казвайте противното на това, което искате и тъй като тя прави точно обратното на това, което чува, вие ще получавате точно това, което искате! Ласкайте я непрекъснато, хвалете я – и ще й се затопля сърцето и физиономията. Може да я псувате безгласно колкото си искате и да и се смеете на простотията, манталитета и ограничеността! Но бъдете приветливи с нея, възхищавайте се на идеите и за иновации и кимайте в съгласие – и ще я водите за носа, както само вие си знаете !

Съветник
Съветник
27.08.2020 21:46 21:46
Отговор до  Психолог

Не я изнервяйте

Не е забавно
Не е забавно
27.08.2020 21:58 21:58

Аз пък не виждам нищо забавно да се кланяш на някоя изкуфяла селянка с диня за глава! То забавлението е до време, търпението е до време. После вече става пошло, грозно и разбива човешки животи! В училището с най-голямо текучество на кадри в града, с учители без дипломи, с наклонности към алкохол и Кекс на работното място, събрани всички нежелани от други училища или такива, които трябва да си устроят живота дошли от Харманли и Любимец, вече и от Димитровград! Не е смешно, не е забавно. Трагично е, особено за изгонените, които освобождават места за нестихващия поток от дружки и роднини на директорката!

Нищо конкретно
Нищо конкретно
28.08.2020 8:22 8:22

Няма роднини. Лъжа!

Back to top button