Хасково

Доживотен затвор за Момата, убийството било карма

Недялко Димитров - Момата

Недялко Димитров – Момата

Доживотен затвор без замяна получи Недялко Димитров- Момата. Хасковският окръжен съд отсъди най-тежката присъда за двойното убийство на Бейтула и Неврие Махмуд. Според обвинителния акт и признанията на подсъдимия той е застрелял двойката в дома им на 1 декември 2008 година

По делото днес бяха прочетени експертизи на специалисти. Те са установили, че няма причини той да бъде задържан в специално заведение. Според експертизите Димитров има нисък праг на отключване на агресивност и е неспособен да чувства вина за извършените от него дела

Всичко, което съм направил е карма и е било писано да се случи„, обясни деянието си Недялко. „Не съм го планирал, но просто така е било писано да стане“, коментира извършеното той, като обясни, че съжденията му са повлияни от книгата „Звездни знаци“ на американската авторка Сара Гудман.

Момата бе осъден да плати кръвнина от по 50 000 лева на родителите на убитата Неврие и на майката на Бейтула Томриз, както и 100 000 лв. на детето от първата му жена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button