Регион

АПИ: До края на април пътят от Свиленград до ГКПП „Капитан Андреево“ готов

Дупките по пътяДен след като кметът на Свиленград инж. Георги Манолов алармира, че трикилометровият участък от граничния град до ГКПП „Капитан Андреево“ е в окаяно състояние от Агенция „Пътно инфраструктура“ изпратиха съобщение до медиите, че до края на април отсечката ще бъде асфалтирана.

В прессъобщението се казва, че изкърпването на участъка ще започне при установяване на подходящи метеорологични условия. От агенцията предвиждат ремонтът да приключи до края на месеца

Областно пътно управление – Хасково вече е започнало асфалтиране е на участъка от паркинг „Генералово“ до границата с Турция. Целта е ремонтните дейности до границата с южната ни съседка да приключат изпреварващо, за да се осигурят условия за безпрепятственото преминаване на големия трафик от пътуващи към Турция след месец май, се казва още в прессъобщението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button