Хасково

Куйович: Съдът да изясни самоличността ми! Съдът: 16 години в затвора!

Будимир Куйович

Будимир Куйович

Осъденият по обвинение за организирането на група за трафик и разпространение на наркотици Будимир Куйович поиска от Хасковския окръжен съд обединяване на присъдите, които е получил досега и след това се отказа от искането си.

Пред съдебния състав Куйович изказа недоумението си от факта, че и в трите му обвинителни акта от съдилищата в Хасково, Казанлък и Стара Загора личните му данни коренно се разминават.

„На едното място е объркан градът, в който съм роден, в другия обвинителен акт пък имената на родителите, ЕГН-то и една буква от името ми. Това означава, че са съдили трима различни човека. Искам да ми бъде изяснена истинската самоличност„, заяви пред съда днес Куйович. Според него това означава, че той няма нито една присъда на истинското си име.

Въпреки това съдът потвърди, че черногорецът трябва да изтърпи присъда от 16 години лишаване от при първоначално строг режим и глоба от 220 000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button