Регион

Четири нови пожара пламнаха в Хасковско

Четири нови пожара пламнаха в Хасковска област днес, съобщават от областна администрация.

Между свиленградските села Студена и Радовец са се запалили сухи треви и храсти. Пожарът е локализиран и няма общо с този, който обхвана смесените гори, от другия край на село Студена. На място са пренасочени три пожарни.

Пожар гори и около вилната зона над стадиона в Харманли. Пламъците гасят два екипа на пожарната.

Третият пожар се намира в района между селата Царева поляна, Долно Войводино и Горно Войводино. Пожарът е локализиран. Той се е разгорял в труднодостъпен район от двете страни на жп. линията. На място са четири пожарни автомобила.

Пожар е пламнал и около ивайловградското село Железино. Огънят е локализиран, но все още не е потушен. На място работят един автомобил на пожарната, горски и общински служители.

Ситуацията с пожара между свиленградските села Студена и Дервишка могила остава непроменена. Екипи на пожарната, булдозер, пожарникари от Пловдив и Кърджали, военни и служители на Държавно горско стопанство -Тополовград следят огънят да не пламне отново. Съдействие оказват и от община Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button