Хасково

Камери дебнат от колите на „Автомобилна администрация“

ИнспекторитеДве от петте коли на „Автомобилна администрация“ – Хасково вече са оборудвани с камери. Устройствата са монтирани на предното стъкло на колите и записват целия работен процес.

Това се прави по образец на американската полиция. „Камерите освен картина записват и звук„, обясни пред Haskovo.info инспектор Иво Терцев, който вече девети ден работи при новите условия, наподобяващи реалити шоуто Big Brother. 

„Инструктирани сме да заставаме по такъв начин, че камерата да ни лови. Уведомяваме задължително водача и правим проверката на документите на предния капак на колите„, поясни Терцев. В самия автомобил камерата има 125 градуса обхват. Снабдена е й с GPS, допълни Терцев. 

Това е първа мярка за противодействие на корупцията, която предприема в национален мащаб Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. На колите, на които има монтирани камери, е поставен специален стикер. Шофьорите могат да откажат да бъдат снимани. В такива случаи се снима само проверката на документите.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivan
ivan
09.04.2010 20:54 20:54

druga rabota si nyamat idotite

Back to top button