Регион

Четири училища с пари от МОН за целодневно обучение

През наближаващата нова учебна година за учениците от начален етап в 4 училища в Хасковска област ще бъде организирано целодневно обучение с финансовата подкрепа на просветното министерство.

Средствата са предвидени от националната програма на МОН „Осигуряване на съвременна образователна среда“. Между 8 000 лв. и 9 000 лв. ще получи всяко училище: „Неофит Рилски“ в Харманли, „Димитър Матевски“ в Меричлери, „Васил Левски“ – село Ябълково и „Христо Ботев“ – село Долни Големанци.

Целта на програмата е да се провежда съвременно обучение, което дава възможности на децата да развиват своите заложби. Специално обзаведени помещения ще допринасят за адаптиране на малките ученици към училищния живот и дейното им участие в занимания в различни сфери на знанието, изкуството и спорта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button