Хасково

Арести за дрога и незаконно оръжие в Хасковско

Трима мъже са задържани в Хасково за дрога при специализирана операция, съобщават от полицията.

В дом на булевард „Васил Левски“ криминалистите открили грам суха зелена листна маса, а в 19-годишен младеж, проверен на автогарата – 0,6 грама „пико“.

Около 16:30 часа на булевард „Съединение“ в областния град е спрян за проверка лек автомобил Мерцедес, управляван от 40-годишен. Мъжът държал цигара с марихуана, а в колата са открити около 15 грама амфетамин, метамфетамин и марихуана. Водачът е тестван с техническото средство отчело наличие и на трите вида дроги. Последвала е проверка в обитавана от него къща в село Сусам и в гаража е открита още марихуана, пушка тип автомат с пълнител с 10 патрона и 7 ловни патрона.

Също за съхранение на дрога в димитровградския арест е бил 23-годишен от село Добрич. Той е проверен в Димитровград с леката си кола Мерцедес, в която полицаите открили плик с кокаин с тегло 0,80 грама. Последвала проверка в обитавано от него жилище на улица „Христо Данов“ в града, където се намира още 0,70 грама от същата дрога и 2 електронни везни.

Килограм тютюн пък са иззели хасковски полицаи. Вчера на булевард „Васил Левски“ те са проверили 21-годишна жена от пловдивското село Стряма. В бутана от нея количка е намерен нарязания тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Соня
Соня
16.04.2021 20:38 20:38

Здравей те

Back to top button