Регион

Унищожиха още 52 000 ментета в Свиленград

Близо 52 000 текстилни изделия, обувки, парфюми, както и 84 маси и 379 стола, носещи логото на световноизвестни марки бяха унищожени в Свиленград, съобщават от Агенция „Митници“.

Чрез механично нарязване бяха унищожени 35 334 блузи, тениски, спортни комплекта, 3 352 чифта спортни обувки, чанти и портмонета. Чрез натрошаване бяха унищожени 13 080 парфюма и тоалетни води. Чрез натрошаване бяха унищожени и още 84 маси, 354 стола и 25 eргономични пуф стола, с лого на световноизвестна марка.

Ментета

Мебелите са задържани при два случая през изминалата година. Единият от камионите е превозвал групажна стока от Турция за Румъния. При извършената щателна митническа проверка на Капитан Андреево са открити 59 маси и 354 тръбни стола, носещи фигуративното изображение на световноизвестна марка. Със същото лого са и откритите при друг случай 25 маси и столове и 25 ергономични пуф стола, превозвани в друг камион, влизащ в страната от Турция и натоварен с групажна стока за България.

От началото на годината при общо 9 процедури са унищожени близо 133 400 текстилни изделия, парфюма и козметични продукта, спортни обувки, аксесоари и мебели.

За задържанията са уведомени представители на правопритежателите на марките, които са установили, че стоките са фалшиви и според нормативната уредба трябва да бъдат унищожени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sari gastali
Sari gastali
27.08.2020 14:01 14:01

Как пак неможаха даги дарят на домове за сираци проста даржава сме си и тва е и една част окрадоха митничари и полицаи

Back to top button