Регион

Предадоха на съд Иван Пачелиев за убийството фелдшера

Бившият легионер Иван Пачелиев е предаден на съд от Ямболската окръжна прокуратура за убийството на фелдшера Димитър Факиров в тополовградското село Орешник, съобщават от държавното обвинение.

72-годишният медик е умъртвен чрез нанасяне на 38 удара с нож по цялото тяло, довели до остра кръвозагуба. Смъртта е причинена по особено мъчителен начин за пострадалия, тъй като той е бил в съзнание, възприемал е случващите се събития, имал е защитна реакция и е изпитвал остри болка и страдание, допълват от прокуратурата.

Haskovo.info припомня, че на 8 октомври миналата година фелдшерът беше намерен мъртъв в здравната служба на селото. Малко по-късно спецслужбите арестуваха Пачелиев. В началото на 2018-а легионерът се беше барикадирал в къщата си в селото.

Пачелиев е обвинен и за това, че противозаконно е държал 111 патрона в дома си.

Окръжен съд – Ямбол е насрочил заседанието си за 28 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Физиономия на касапин
Физиономия на касапин
27.08.2020 19:59 19:59

Сега тези мухльовци , които го защитаваха първия път при задържането му и обясняваха колко хрисим човек е, да бъдат вкарани в затвора и те!

Vasil Petkov
Vasil Petkov
29.08.2020 0:21 0:21

da go naebyt i nego da go narejat ako ne daite go na sam kym Haskovo shi ima i za nego mychitelna smyrt shi qde pqsyk do nasirane i ako ima i eodniji i tqh tva shi gi dogoni samo kym Haskovo!!

Back to top button